DENAA+ AIR

Номер на артикула: BG2111

Микробиологично почистване на въздуха в помещението. Готова за употреба бутилка със спрей. Моля, разклатете добре преди употреба.

DENAA+ AIR не е дезинфектант.


25,33 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
DENAA+ AIR е специално разработен за микробиологично почистване на въздуха в домове, превозни средства и офиси. Разклатете добре преди употреба и пръскайте няколко пъти на ден във въздуха в стаята, който трябва да се почисти. Въздушната смес, създадена по време на приложение, беше определена от Air Intérieur Contrôlé< /a> тества и получи A+ за стандарти и препоръки за качество на въздуха в затворени помещения. DENAA+ AIR е веган и не е тестван върху животни.

Автоактивни микроорганизми:
DENAA+ AIR съдържа автоактивни микроорганизми, които оптимизират и ренатурализират биологичния баланс на микрофлората на повърхностите и във въздуха. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Разклатете добре DENAA+ AIR преди употреба и пръскайте няколко пъти на ден във въздуха на помещението с няколко впръсквания.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми, анионни и нейонни вещества

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте директен контакт с очите.

Правна информация:
DENAA+ AIR е сертифициран органичен, напълно биоразградим и безвреден за хората, животните, водата и околната среда. DENAA+ AIR е тестван за качество на въздуха в затворени помещения съгласно EN стандартите ISO 16000-9 и -11. Air Intérieur Contrôlé оценен много ниско (A+). DENAA+ AIR не е дезинфектант.

Среда:
DENAA+ AIR е опакован във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.

Сигурност:
DENAA+ AIR е тестван и отговаря на всички стандарти и препоръки за качество на въздуха в затворени помещения. Рискът от токсичност при вдишване на веществата, впръскани във въздуха на помещението от DENAA+ AIR, се оценява от < strong>Air Intérieur Contrôl&eacu; с 'много ниска' (A+) класиран. Резултатът дори поставя нови стандарти тук, тъй като стойността на емисиите, причинена от DENAA+ AIR, е по-малко от 2 процента от граничната стойност, определена за сертификат A+. Ние смятаме: "По-сигурно едва ли е възможно!"

Сертифицирано от Air Interior Controle