DENAA+ CLEAN

Номер на артикула: BG2933

Микробиологично почистване на повърхности и съоръжения. Готова за употреба спрей бутилка или концентрат за приготвяне на разтвори. Мирише приятно на портокал и нар.

Моля, разклатете добре преди употреба.

Ihre gewünschte Menge 

от 17,50 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
DENAA+ CLEAN с автоактивни микроорганизми. Благодарение на тях можем да се справим без класически химически агенти. Нашите микроби почистват надеждно и възстановяват биологичния баланс на микрофлората. Това създава по-здравословна среда за живот и работа. Нашият вътрешен въздух не е ненужно замърсен от замърсители от химически почистващи препарати. DENAA+ CLEAN е веган и не е тестван върху животни.

DENAA+ CLEAN CONCENTRATE 50 е основният компонент за приготвяне на място на готов за употреба разтвор DENAA+ CLEAN. Нашите спрей бутилки Provilan или вашите собствени системи за пръскане са толкова лесни за използване. Мирише на портокал и нар, веган е и не е тестван върху животни.

Автоактивни микроорганизми:
DENAA+ CLEAN съдържа автоактивни микроорганизми, които оптимизират и ренатурализират биологичния баланс на микрофлората на повърхностите. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Разклатете добре DENAA+ CLEAN в готовата за употреба спрей бутилка преди употреба. Напръскайте леко повърхността и избършете с чиста микрофибърна кърпа.

Напълнете бутилка със спрей DENAA+ CLEAN:
Разклатете добре DENAA+ CLEAN CONCENTRATE 50 преди употреба. Изсипете 10 ml от концентрата в празната бутилка със спрей и бавно напълнете с около 490 ml хладка чешмяна вода. Затворете отново бутилката и разклатете за кратко. За надежден ефект от разтвор, приготвен на място, винаги трябва да се спазва информацията за дозировката (1:50). 1 литър от концентрата води до 51 литра готов за употреба DENAA+ CLEAN, когато се добави чешмяна вода.< br />
Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми, ПАВ, аромат на портокал и нар.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
DENAA+ CLEAN е сертифициран органичен, напълно биоразградим и безвреден за хората, животните, водата и околната среда. DENAA+ CLEAN е опакован във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.