DENAA+ DRAIN

Номер на артикула: BG2928

Екологично почистване на тоалетна. Мирише приятно на портокал и нар.

Без автоактивни микроорганизми.


17,50 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
Препаратът за почистване на тоалетни DENAA+ DRAIN има добри почистващи и декалциращи свойства. Не съдържа хлор или други вредни за околната среда съставки. Вашата тоалетна ще бъде чиста както обикновено, но без да замърсява околната среда. Препаратът за почистване на тоалетни DENAA+ мирише на портокал и нар, веган е и не е тестван върху животни.

Инструкции за употреба:
Просто напръскайте почистващ препарат за тоалетна DENAA+ DRAIN под ръба на тоалетната чиния и оставете да подейства поне 10 минути. Препаратът е тиксотропен и затова работи бавно. След времето на излагане почистете отново с тоалетна четка и изплакнете с вода.

Съставки:
Вода, ПАВ, аромат на портокал и нар.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Да се ​​съхранява в затворена опаковка на сухо място между 10°C и 30°C. Пазете от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
DENAA+ DRAIN е сертифициран органичен, напълно биоразградим и безвреден за хората, животните, водата и околната среда. DENAA+ DRAIN е опакован във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.