DENAA+ средство за отстраняване на накип

Номер на артикула: BG2118

Премахва варовиковите отлагания по повърхностите. Спрей бутилка 500 мл с приятен цитрусов аромат.

Без автоактивни микроорганизми.


17,50 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
Препаратът DENAA+ почиства и подобрява хигиената в кухнята, банята и тоалетната. Препаратът за отстраняване на котлен камък DENAA+ има цитрусово-свеж аромат, 100% е екологичен и надеждно разтваря варовиковите отлагания. DENAA+ Descaler е веган и не е тестван върху животни.

Инструкции за употреба:
Разклатете добре преди употреба. Напръскайте DENAA+ Descaler върху варовиковите отлагания и оставете за 10 минути. След това избършете отлаганията с грубата страна на гъба и изплакнете с гореща вода. При упорити петна повторете процедурата.

Съставки:
Вода, лимонена киселина, лимонов аромат.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
DENAA+ е напълно биоразградим и безвреден за хората, животните и околната среда. Препаратът за отстраняване на накип DENAA+ е опакован във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.

Сигурност:
Поради добавките, които съдържа, DENAA+ Descaler е класифициран съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008 (CLP) за лична защита (очи) с етикет за опасен материал: "Внимание" класифициран. Продуктът е съответно обозначен с пиктограма.