DENAA+ FLOOR

Номер на артикула: BG2931

Микробиологична грижа за вашите подове. Мирише приятно на портокалов нар. Използвайте само разредени концентрати.

Моля, разклатете добре преди употреба.


35,11 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
DENAA+ FLOOR CONCENTRATE 100 с автоактивни микроорганизми. Благодарение на тях можем да се справим без класически химически агенти. Нашите микроби почистват надеждно и възстановяват биологичния баланс на микрофлората. Това създава по-здравословна среда за живот и работа. Нашият вътрешен въздух не е ненужно замърсен от замърсители от химически почистващи препарати. DENAA+ FLOOR CONCENTRATE 100 е веган и не е тестван върху животни.

Автоактивни микроорганизми:
DENAA+ FLOOR CONCENTRATE 100 съдържа автоактивни микроорганизми, които оптимизират и ренатурализират биологичния баланс на микрофлората на повърхностите. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Разклатете добре преди употреба. Разредете DENAA+ FLOOR CONCENTRATE 100 с хладка чешмяна вода в съотношение 1:100 (напр. 100 ml към 10 литра чешмяна вода) и го използвайте за почистване на подови настилки, които могат да се изтриват.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми, ПАВ, аромат на портокал и нар.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
DENAA+ FLOOR е сертифициран органичен, напълно биоразградим и безвреден за хората, животните, водата и околната среда. DENAA+ FLOOR е опакован във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.

Сигурност:
Поради съдържащите се добавки, концентратите DENAA+ FLOOR, които трябва да се разреждат, са етикетирани съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008 (CLP) за лична защита (очи): "Предупреждение". класифициран. Продуктите са съответно обозначени с пиктограма.