DENAA+ FRESH

Номер на артикула: BG2938

Микробиологично отстраняване на миризми. Готови за употреба спрей бутилки или REFILL кутии. Мирише приятно на портокал и нар.

Моля, разклатете добре преди употреба.

Ihre gewünschte Menge 

от 15,55 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Стартов комплект DENAA+ FRESH REFILL:
- 3x DENAA+ FRESH в пулверизатор 300 ml, готов за употреба
- 1x DENAA+ FRESH REFILL в туба от 5 литра (= 16 x 300 ml), готова за употреба
- 1x дозиращ кран за 5 литрова туба

Общи:
Елиминаторът на миризми DENAA+ FRESH дължи успеха си на уникалната двуфазна формула. Неприятните миризми се елиминират напълно в 2 фази и не се маскират от аромати. Във фаза 1, както при класическите елиминатори на миризми, молекулите на неприятната миризма веднага се затварят. В резултат на това носът ни вече не може да ги помирише. Във фаза 2 нашите автоактивни микроби започват своята работа. За тях всеки органичен отпадък, причиняващ миризма, е високоенергийна храна, която се разгражда за сравнително кратко време. По този начин микроорганизмите елиминират всички частици мръсотия, причиняващи миризми. Не само върху замърсената повърхност, но и дълбоко в порите или влакната. DENAA+ FRESH е лесен за използване. Силно представяне. Продуктът е веган и не е тестван върху животни.

Автоактивни микроорганизми:
DENAA+ FRESH съдържа автоактивни микроорганизми, които балансират биологичния баланс на микрофлората върху повърхностите, в тъканите и във въздуха, оптимизират и възстановяват . Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Разклатете DENAA+ FRESH добре преди употреба и просто напръскайте във въздуха с няколко пистолета или директно върху плат, текстил, замърсени места или в обувки. В случай на силно или по-старо замърсяване повторете нанасянето след няколко часа. Моля, разклатете добре контейнера REFILL, преди да го напълните. Дозиращ кран за многократна употреба опростява процеса на пълнене.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми, анионни и нейонни вещества, аромат на портокал и нар.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте директен контакт с очите.

Среда:
DENAA+ FRESH е сертифициран органичен, напълно биоразградим и безвреден за хората, животните, водата и околната среда. DENAA+ FRESH е опакован във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.

Сигурност:
DENAA+ FRESH е тестван и отговаря на всички стандарти и препоръки за качество на въздуха в затворени помещения.

Сертифицирано от Air Interior Controle