DENAA+ PROTECT

Номер на артикула: BG2994

p>Перфектната защита на Provilan за вашите EMS жилетки.

Разклатете добре продуктите преди употреба.
Ihr gewünschtes Set 

215,04 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Стартов комплект DENAA+ PROTECT за помпени пръскачки:
- 8x DENAA+ FRESH в пулверизатор 300 ml, готов за употреба
- 1x DENAA+ ВОДЕН КОНЦЕНТРАТ 1000 в бутилка от 1 литър за до 500 пълненя на бутилки с помпа от 2 литра
- 1x мерителна чашка със скала 20 ml
- 1х спринцовка без игли със скала 2 ml

DENAA+ PROTECT Комплект за постоянна употреба:
- 8x DENAA+ FRESH в пулверизатор 300 ml, готов за употреба
- 1x DENAA+ ВОДЕН КОНЦЕНТРАТ 1000 в бутилка от 1 литър

Общи:
DENAA+ FRESH и DENAA+ WATER CONCENTRATE 1000 формират перфектната Provilan защита във вашите EMS жилетки. DENAA+ ВОДА е екологичен заместител на дезинфектанти в резервоари за вода. Автоактивните микроорганизми, съдържащи се в концентрата, бързо разграждат органичните частици мръсотия и при всяко напръскване върху EMS жилетката осигуряват основно микробно почистване. Автоактивните микроорганизми, съдържащи се в DENAA+ FRESH, елиминират неприятните миризми във всички тъкани. Всеки органичен отпадък, причиняващ миризма, е богата на енергия храна за нашите автоактивни микроорганизми, която се разгражда и метаболизира за относително кратко време. Просто не е останало нищо, което да ни притеснява носа.

Автоактивни микроорганизми:
DENAA+ Protect съдържа автоактивни микроорганизми, които поддържат биологичния баланс на микрофлората на повърхности, в тъкани, във водни системи и оптимизират и възстановяват във въздуха на стаята. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Разклатете добре DENAA+ FRESH преди употреба и просто напръскайте няколко пистолета за пръскане директно върху вече навлажнената вътрешност на EMS жилетките преди началото на тренировката. Разклатете добре DENAA+ WATER CONCENTRATE 1000 преди употреба и използвайте приложената спринцовка, за да го добавите директно към пръскачката с помпа, пълна с чешмяна вода. Необходими са ви 1 до 2 мл от концентрата за всеки литър чешмяна вода.

Декларация на производителя:
DENAA+ PROTECT може да се използва за всички пръскачки и EMS жилетки. Продуктите DENAA+ не съдържат омекотители и избелители. Те нямат отрицателно въздействие върху функционирането или износването. пръскачката и жилетката за EMS.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми, активни вещества, мирише на портокал и нар, веган е и не е тествана върху животни.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
DENAA+ FRESH и DENAA+ WATER са сертифицирани органични, напълно биоразградими и безвредни за хората, животните, водата и околната среда. DENAA+ FRESH и DENAA+ WATER са опаковани във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.

Сигурност:
DENAA+ FRESH е тестван и отговаря на всички стандарти и препоръки за качество на въздуха в затворени помещения.

Сертифицирано от Air Interior Controle