DENAA+ санитарен почистващ препарат

Номер на артикула: BG2008

Микробиологично почистване на санитарни помещения. Мирише приятно на портокалов босилек. Готова за употреба бутилка със спрей от 500 ml или алтернативно като концентрат за разреждане.

Моля, разклатете добре преди употреба.


19,46 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
DENAA+ Sanitary Cleaner е идеален заместител на вашите класически почистващи препарати. Лесен за използване. Силно представяне. Микс от микроорганизми автоматично става активен малко след нанасяне. Нашите микроби почистват надеждно и възстановяват биологичния баланс на микрофлората. Най-малките органични частици мръсотия служат за храна и неприятните миризми също се разграждат. DENAA+ Sanitary Cleaner е веган и не е тестван върху животни.

Автоактивни микроорганизми:
DENAA+ Sanitary Cleaner съдържа автоактивни микроорганизми, които оптимизират и ренатурализират биологичния баланс на микрофлората на повърхностите. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Разклатете добре DENAA+ Sanitary Cleaner в готовата за употреба спрей бутилка преди употреба. Напръскайте леко повърхността и избършете с чиста микрофибърна кърпа. За по-силно замърсяване или големи площи използвайте DENAA+ Sanitary Cleaner като концентрат. В зависимост от степента на замърсяване, разтворете 40 до 80 ml в 10 литра хладка вода и с нея почистете повърхностите.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми, повърхностно активни вещества, елиминатори на миризми, аромат на портокал и босилек.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
DENAA+ Sanitary Cleaner е напълно биоразградим и безвреден за хората, животните и околната среда. DENAA+ Sanit’r-Reiniger не попада в насоките за биоциди. DENAA+ Sanitary Cleaner е опакован във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.