DENAA+ препарат за почистване на повърхности

Номер на артикула: BG2009

Микробиологична грижа за повърхности. Готова за употреба бутилка със спрей от 500 ml или разредени концентрати. Мирише приятно на мента.

Моля, разклатете добре преди употреба.


19,46 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
DENAA+ грижа за повърхността с автоактивни микроорганизми. Благодарение на тях можем да се справим без класически химически агенти. Нашите микроби почистват надеждно и възстановяват биологичния баланс на микрофлората. Това създава по-здравословна среда за живот и работа. Нашият вътрешен въздух не е ненужно замърсен от замърсители от химически почистващи препарати. DENAA+ Surface Care е веган и не е тестван върху животни.

Автоактивни микроорганизми:
Грижата за повърхности DENAA+ съдържа автоактивни микроорганизми, които оптимизират и ренатурализират биологичния баланс на микрофлората на повърхностите. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Разклатете добре преди употреба. Напръскайте леко повърхността и избършете с чиста микрофибърна кърпа.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми, ПАВ, ментов аромат.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
DENAA+ повърхностна грижа е напълно биоразградима и безвредна за хората, животните и околната среда. Грижата за повърхността DENAA+ е опакована във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.