DENAA+ Препарат за почистване на тоалетни

Номер на артикула: BG2003

Екологично почистване на тоалетна. Мирише приятно на портокалов босилек.

Без автоактивни микроорганизми.


17,50 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
Препаратът за почистване на тоалетни DENAA+ има добри свойства за почистване и премахване на котлен камък. Не съдържа хлор или други вредни за околната среда съставки. Препаратът за почистване на тоалетни DENAA+ почиства вашата тоалетна, без да вреди на околната среда. Препаратът за почистване на тоалетни DENAA+ е веган и не е тестван върху животни.

Инструкции за употреба:
Напръскайте препарат за почистване на тоалетна DENAA+ под ръба на тоалетната чиния и оставете поне 10 минути. Препаратът за почистване на тоалетни DENAA+ е тиксотропен и следователно работи бавно. След времето на излагане почистете отново с тоалетна четка и изплакнете с вода.

Съставки:
Вода, ПАВ, аромат на портокал и босилек.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
Препаратът за почистване на тоалетни DENAA+ е напълно биоразградим и безвреден за хората, животните и околната среда. Препаратът за почистване на тоалетни DENAA+ е опакован във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.