DENAA+ WASH

Номер на артикула: BG2045

Микробиологично почистване на спортни или функционални облекла. Мирише приятно на портокал.

Ihre gewünschte Menge 

от 17,50 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
DENAA+ WASH е идеален заместител на вашите класически перилни препарати. Органичните частици мръсотия и неприятните миризми се елиминират до порите. Особено подходящ за EMS жилетки. Естествените и екологично чисти съставки защитават тъканта и опазват околната среда. DENAA+ WASH съдържа специални микроорганизми, които надеждно елиминират неприятните миризми. DENAA+ WASH е веган и не е тестван върху животни.

Автоактивни микроорганизми:
DENAA+ WASH съдържа автоактивни микроорганизми, които оптимизират и възстановяват биологичния баланс на микрофлората върху повърхностите и в тъканите. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
За всяко пране изсипете 20 ml (40 ml, ако водата е твърда) от течния перилен препарат в отделението за перилен препарат или директно в барабана за пране. Препоръчително време за пране: 20 минути при 30°C. C. Преди да използвате за първи път, моля, почистете отделението за перилен препарат от остатъците от предишен перилен препарат.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми, анионни и естествени миещи активни вещества, портокалов аромат.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10° С и 30° Съхранявайте C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
DENAA+ WASH е напълно биоразградим и безвреден за хората, животните и околната среда. DENAA+ WASH е опакован във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.