DENAA+ WATER

Номер на артикула: BG2941

За екологично пречистване на водата. Концентрат за директна употреба.

Моля, разклатете добре преди употреба.

Ihre gewünschte Menge 

58,58 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
DENAA+ WATER CONCENTRATE 1000 е екологичен заместител на хлорните почистващи препарати във водните системи. Концентратът разгражда органичните частици мръсотия за кратко време и просто третира замърсената вода. Това е действителното действие на микробния продукт. По-здравословна среда за облекчаване на имунната ни система. DENAA+ WATER е веган и не е тестван върху животни.

Автоактивни микроорганизми:
DENAA+ ВОДА съдържа автоактивни микроорганизми, които оптимизират и ренатурализират биологичния баланс на микрофлората във водните системи. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Разклатете добре преди употреба. Добавете DENAA+ ВОДЕН КОНЦЕНТРАТ към технологичната вода в съотношение 1:1000. Например 10 ml концентрат за 10 литра технологична вода.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми, активни вещества

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
DENAA+ WATER е сертифицирана органична, напълно биоразградима и безвредна за хората, животните, водата и околната среда. DENAA+ WATER е опакована във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.