EVAA+ Пречиствател на въздух

Номер на артикула: BG2081

Изпражненията от домашни акари се разграждат надеждно и устойчиво. Мирише приятно на алое вера. Бутилка от 300 мл със спрей помпа. Моля, разклатете добре преди употреба.

Без лекарство и без готово лекарство.


19,46 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
EVAA+ Air Purifier е екологично чист спрей за предотвратяване на реакции към екскреции на акари. Малките организми се хранят с кожни люспи, които се намират главно в домовете ни. Върху матраци, завивки, килими и мека мебел. Вашите екскременти се пренасят във въздуха върху прахови частици. Те могат да предизвикат алергени (сърбеж) по кожата. Следователно пречиствателят на въздуха EVAA+ се вкарва във въздуха в помещението като спрей. Възстановява баланса на микрофлората и надеждно разгражда вредните екскрети на акарите. По този начин имунната система на нашето тяло е перфектно подкрепена. Пречиствателят на въздух EVAA+ е веган и не е тестван върху животни. Пречиствателят на въздух EVAA+ не е лекарство и не е готово лекарство.

Автоактивни микроорганизми:
Пречиствателят на въздух EVAA+ съдържа автоактивни микроорганизми, които оптимизират и ренатурализират биологичния баланс на микрофлората във въздуха и на повърхностите. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Разклатете добре преди употреба. Пръскайте в стаята ежедневно за период от най-малко 5 дни, така че повърхностите да не бъдат навлажнени от мъглата от пръскането. Моля, не почиствайте с прахосмукачка през този период и не проветрявайте веднага след пръскането на автоактивните микроби. По този начин праховите частици се достигат оптимално от пречиствателя на въздуха EVAA+. За дълготраен, висок ефект, напръскайте EVAA+ въздухопречиствател в помещението на всеки 3 дни след основното приложение, споменато по-горе.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми и аромат на алое вера.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
Въздухопречиствателят EVAA+ е напълно биоразградим и безвреден за хората, животните и околната среда. Въздухопречиствателят EVAA+ е опакован във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.

Сигурност:
Въздухопречиствателят EVAA+ е тестван и отговаря на всички стандарти и препоръки за качество на въздуха в затворени помещения.

Сертифицирано от Air Interior Controle