EVAA+ Средство за отстраняване на накип

Номер на артикула: BG2030

Премахва варовиковите отлагания по повърхностите.
Прей бутилка от 500 мл с приятен цитрусов аромат.

Без автоактивни микроорганизми.


17,50 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общо:
EVAA+ средството за отстраняване на котлен камък почиства и подобрява хигиената в кухнята, банята и тоалетната. EVAA+ Descaler има свеж цитрусов аромат, 100% е екологичен и надеждно разтваря варовиковите отлагания. EVAA+ Descaler е веган и не е тестван върху животни.

Указания за употреба:
Разклатете добре преди употреба. Напръскайте EVAA+ средство за отстраняване на котлен камък върху варовиковите отлагания и оставете да действа 10 минути. След това избършете отлаганията с грубата страна на гъба и изплакнете с гореща вода. При упорити петна повторете процедурата.

Състав:
Вода, лимонена киселина, аромат на лимон.

Забележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Околна среда:
EVAA+ средството за отстраняване на котлен камък е напълно биоразградимо и безвредно за хората, животните и околната среда. Препаратът за отстраняване на накип EVAA+ е опакован във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, върнете празните опаковки в цикъла за рециклиране.

Безопасност:
Поради добавките, които съдържа, EVAA+ Descaler е класифициран съгласно Регламент (ЕО) № 1272 /2008 (CLP ) за лична защита (очи) с етикет за опасен материал: "Внимание". Продуктът е съответно обозначен с пиктограма.