EVAA+ Течност за миене на съдове

Номер на артикула: BG2006

Микробиологично почистване на чаши, съдове и тенджери. Мирише приятно на портокал. Бутилка с отварящ се капак от 300 ml.


17,50 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
Течността за миене на съдове EVAA+ е идеален заместител на класическите продукти при ръчно миене. Естествените и екологично чисти съставки са нежни към ръцете и защитават околната среда. Препаратът за съдомиялна EVAA+ съдържа специални автоактивни микроорганизми, които надеждно премахват мазнините, мастните натрупвания и неприятните миризми. Просто добавете малко количество от препарата за миене към хладката вода за миене. Моля, оставете засъхналата или упорита мръсотия да попие за кратко и я отстранете с гъба или четка. Течността за миене на съдове EVAA+ е веган и не е тествана върху животни.

Автоактивни микроорганизми:
Препаратът за миене на съдове EVAA+ съдържа автоактивни микроорганизми, които поддържат биологичния баланс на микрофлората във въздуха и върху повърхностите; оптимизират и ренатурират. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Течността за миене на съдове EVAA+ е много икономична. Изсипете малко количество в хладка вода за миене. Накиснете засъхнали или упорити замърсявания и ги отстранете с гъба или четка.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми, анионни и естествени миещи активни вещества, портокалов аромат.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
Течността за миене на съдове EVAA+ е напълно биоразградима и безвредна за хората, животните и околната среда. Течността за миене на съдове EVAA+ е опакована във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.