EVAA+ почистващ препарат за под

Номер на артикула: BG2053

Микробиологична грижа за вашите подови настилки.Мирише приятно на портокал-босилек. Концентрат за разреждане.

Моля, разклатете добре преди употреба.


29,24 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
EVAA+ грижа за пода с автоактивни микроорганизми. Благодарение на тях можем да се справим без класически химически агенти. Нашите микроби почистват надеждно и възстановяват биологичния баланс на микрофлората. Това създава по-здравословна среда за живот и работа. Нашият вътрешен въздух не е ненужно замърсен от замърсители от химически почистващи препарати. Грижата за под EVAA+ е веганска и не е тествана върху животни.

Автоактивни микроорганизми:
Грижата за под EVAA+ съдържа автоактивни микроорганизми, които оптимизират и ренатурализират биологичния баланс на микрофлората на повърхностите. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Разклатете добре преди употреба. В зависимост от степента на замърсяване, смесете 40 ml до 80 ml в 10 литра хладка вода и го използвайте за почистване на пода.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми, ПАВ, аромат на портокал и босилек.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
Грижата за под EVAA+ е напълно биоразградима и безвредна за хората, животните и околната среда. Грижата за под EVAA+ е опакована във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.

Сигурност:
Поради съдържащите се добавки, концентратите за грижа за пода EVAA+, които трябва да се разредят, са етикетирани съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008 (CLP) за лична защита (очи): „Предупреждение“. класифициран. Продуктите са съответно обозначени с пиктограма.