EVAA+ сапун за ръце

Номер на артикула: BG2046

Лосион за микробиологично почистване и грижа за ръцете и кожата. Мирише приятно на портокал. Бутилка от 300 ml с дозираща помпа.


23,37 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
EVAA+ Balance Wash Lotion е много повече от сапун. Както при нашите продукти за грижа, оптимизирането на кожната флора е действителната цел на приложението в допълнение към почистващите свойства. Съответно специалната смес от автоактивни микроорганизми не осигурява микроскопично почистване на повърхността на кожата. Нашият измиващ лосион Balance също е много подходящ за употреба върху краката ни. Допълнително обогатени екстракти защитават клетъчната мембрана на кожата и ускоряват образуването на нови кожни клетки. Лосионът за измиване EVAA+ Balance е веган и не е тестван върху животни.

Автоактивни микроорганизми:
Измиващият лосион EVAA+ Balance съдържа автоактивни микроорганизми, които оптимизират и възстановяват биологичния баланс на микрофлората на кожата. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Навлажнете ръцете и кожата преди да използвате лосиона. Масажирайте лосиона за около 20 секунди, след което изплакнете с хладка вода. Лосионът може да се използва много добре и за грижа за краката и между пръстите.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми, ПАВ, овкусители, не съдържа парабени и алуминий.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
EVAA+ Balance Wash Lotion е напълно биоразградим и безвреден за хората, животните и околната среда. Лосионът за измиване EVAA+ Balance е опакован във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.