EVAA+ Елиминатор на миризми

Номер на артикула: BG2029

Премахване на микроскопични миризми.
Мирис на портокалов босилек.
Бутилка със спрей помпа.

Моля, разклатете добре преди употреба.


21,42 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
Елиминаторът на миризми EVAA+ дължи успеха си на уникална двуфазна формула. Неприятните миризми се елиминират напълно в 2 фази и не се маскират от аромати. Във фаза 1, както при класическите елиминатори на миризми, молекулите на неприятната миризма веднага се затварят. В резултат на това носът ни вече не може да ги помирише. Във фаза 2 нашите автоактивни микроби започват своята работа. За тях всеки органичен отпадък, причиняващ миризма, е високоенергийна храна, която се разгражда за сравнително кратко време. По този начин микроорганизмите елиминират всички частици мръсотия, причиняващи миризми. Не само върху замърсената повърхност, но и дълбоко в порите или влакната. Елиминаторът на миризми EVAA+ е лесен за използване. Силно представяне. Продуктът е веган и не е тестван върху животни.

Автоактивни микроорганизми:
Елиминаторът на миризми EVAA+ съдържа автоактивни микроорганизми, които оптимизират биологичния баланс на микрофлората във въздуха, върху повърхности и в тъканите и ренатурализират Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Ако е необходимо, моля, първо почистете грубо повърхността на замърсената зона, за да отстраните частиците мръсотия, които са го причинили. Разклатете добре EVAA+ елиминатора на миризми преди употреба и напръскайте директно върху замърсената зона. В случай на силно или по-старо замърсяване (напр. петна от урина), повторете приложението след няколко часа.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми, елиминатор на миризми, портокал и усилвател; Аромат на босилек.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
Елиминаторът на миризми EVAA+ е напълно биоразградим и безвреден за хората, животните и околната среда. Елиминаторът на миризми EVAA+ е опакован във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.

Сигурност:
Елиминаторът на миризми EVAA+ е тестван и отговаря на всички стандарти и препоръки за качество на въздуха в затворени помещения.

Сертифицирано от Air Interior Controle