EVAA+ санитарен почистващ препарат

Номер на артикула: BG2001

Микробиологично почистване на санитарни помещения. Мирише приятно на свежа мента. Готова за употреба бутилка.

Моля, разклатете добре преди употреба.


19,46 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
EVAA+ Sanitary Cleaner е идеален заместител на вашите класически почистващи препарати. Лесен за използване. Силно представяне. Микс от микроорганизми автоматично става активен малко след нанасяне. Нашите микроби почистват надеждно и възстановяват биологичния баланс на микрофлората. Най-малките органични частици мръсотия служат за храна и неприятните миризми също се разграждат. EVAA+ Sanitary Cleaner е веган и не е тестван върху животни.

Автоактивни микроорганизми:
EVAA+ Sanitary Cleaner съдържа автоактивни микроорганизми, които оптимизират и възстановяват биологичния баланс на микрофлората на повърхностите. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Разклатете добре почистващия препарат EVAA+ в готовата за употреба спрей бутилка преди употреба. Напръскайте леко повърхността и избършете с чиста микрофибърна кърпа.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми, повърхностноактивни вещества, елиминатор на миризми, аромат на мента.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
EVAA+ Sanitary Cleaner е напълно биоразградим и безвреден за хората, животните и околната среда. EVAA+ Sanitary Cleaner е опакован във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.