EVAA+ Препарат за почистване на тоалетна

Номер на артикула: BG2052

Екологично почистване на тоалетна.
Мирише приятно на портокалов босилек.
Бутилка от 750 мл с патешко гърло.

Без автоактивни микроорганизми.


17,50 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общо:
Препаратът за почистване на тоалетни EVAA+ има добри свойства за почистване и премахване на котлен камък. Не съдържа хлор или други вредни за околната среда съставки. Препаратът за почистване на тоалетни EVAA+ почиства вашата тоалетна, без да вреди на околната среда. Препаратът за почистване на тоалетни EVAA+ е веган и не е тестван върху животни.

Инструкции за употреба:
Напръскайте EVAA+ почистващ препарат за тоалетна под ръба на тоалетната чиния и го оставете да подейства поне 10 минути. Препаратът за почистване на тоалетни EVAA+ е тиксотропен и следователно работи бавно. След времето на излагане, почистете отново с тоалетна четка и изплакнете с вода.

Съставки:
Вода, повърхностноактивни вещества, аромат на портокал и босилек.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Околна среда:
Препаратът за почистване на тоалетни EVAA+ е напълно биоразградим и безвреден за хората, животните и околната среда. Препаратът за почистване на тоалетна EVAA+ е опакован във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.