EVAA+ универсален почистващ препарат

Номер на артикула: BG2054

Нашето универсално средство за микробиологично почистване. Мирише приятно на свежа мента. Бутилка от 1 литър като концентрат за разреждане.

Моля, разклатете добре преди употреба.


29,24 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
EVAA+ Universal Cleaner е идеален заместител на вашите класически почистващи препарати. Лесен за използване. Силно представяне. Микс от микроорганизми автоматично става активен малко след нанасяне. Нашите микроби почистват надеждно и възстановяват биологичния баланс на микрофлората. Най-малките органични частици мръсотия служат за храна и неприятните миризми също се разграждат. Универсалният почистващ препарат EVAA+ е веган и не е тестван върху животни.

Автоактивни микроорганизми:
EVAA+ Universal Cleaner съдържа автоактивни микроорганизми, които оптимизират и възстановяват биологичния баланс на микрофлората на повърхностите. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Разклатете добре EVAA+ универсалния почистващ препарат преди употреба. В зависимост от степента на замърсяване, разтворете 50 до 100 ml в 10 литра хладка вода и с нея почистете повърхностите.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми, ПАВ, ментов аромат.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
EVAA+ Universal Cleaner е напълно биоразградим и безвреден за хората, животните и околната среда. Универсалният почистващ препарат EVAA+ е опакован във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.

Сигурност:
Поради съдържащите се добавки, концентратите на EVAA+ универсалния почистващ препарат за разреждане са етикетирани съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008 (CLP) за лична защита (очи): "Предупреждение". класифициран. Продуктът е съответно обозначен с пиктограма.