LUCAA+ Профилактика на алергии

Номер на артикула: BG2034

Екскретите от домашни акари се разграждат надеждно и устойчиво. Мирише приятно на алое вера. Бутилка от 300 мл със спрей помпа. Моля, разклатете добре преди употреба.

Без лекарство и без готово лекарство.

19,46 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
LUCAA+ алергична профилактика е екологично чист спрей за предотвратяване на реакции от екскреции на домашен прах. Малките организми се хранят с пърхот, който се намира главно в човешките домове. Вашите екскременти се пренасят във въздуха върху прахови частици. Те могат да предизвикат алергени (сърбеж) по кожата. Профилактиката на алергиите LUCAA+ възстановява баланса на микрофлората и надеждно разгражда вредните екскрети на акарите. Профилактиката на алергии LUCAA+ е веганска и не е тествана върху животни. Профилактиката на алергия LUCAA+ не е лекарство и не е готово лекарство. Моля, координирайте лечението на съществуващи инфекции с вашия ветеринарен лекар.

Автоактивни микроорганизми:
LUCAA+ алергична профилактика съдържа автоактивни микроорганизми, които балансират биологичния баланс на микрофлората в козината, върху кожата и в Оптимизиране и ренатуриране на въздуха в помещението. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Разклатете добре преди употреба. Напръскайте козината на вашия домашен любимец ЛЕКО с LUCAA+ алергична профилактика всеки ден и го масажирайте с четка. Напръскайте и мястото, където спи вашият домашен любимец.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми и аромат на алое вера.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
Профилактиката на алергиите LUCAA+ е напълно биоразградима и безвредна за хората, животните и околната среда. LUCAA+ Allergy Prophylaxis е опакован в материали, които вече са рециклирани или рециклируеми. Моля, рециклирайте празните опаковки.