LUCAA+ грижа за зъбите

Номер на артикула: BG2013

Микробиологична грижа за зъбите за намаляване на възможните рискове от възпаление. Бутилка от 100 мл със спрей помпа. Моля, разклатете добре преди употреба.

Без лекарство и без готово лекарство.


25,33 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
LUCAA+ грижа за зъбни протези е екологично чист спрей за предотвратяване на риска от възпаление. Автоактивните микроорганизми оптимизират баланса на микрофлората на зъбите, венците и в устата. Полезните микроорганизми осигуряват цялостна микробиологична хигиена, особено в междузъбните пространства. Грижата за протези LUCAA+ е веганска и не е тествана върху животни. Грижата за протези LUCAA+ не е лекарство и не е готово лекарство. Моля, координирайте лечението на съществуващи инфекции с вашия ветеринарен лекар.

Автоактивни микроорганизми:
Грижата за протези LUCAA+ съдържа автоактивни микроорганизми, които оптимизират и ренатурализират биологичния баланс на микрофлората в цялата устна кухина. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Разклатете добре преди употреба. Впръскайте леко в устата 1 или 2 пъти седмично. Ако вече има зъбен камък, използвайте ежедневно, докато плаката се разтвори.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми, повърхностно активни вещества

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
Грижата за протези LUCAA+ е напълно биоразградима и безвредна за хората, животните и околната среда. Грижата за протези LUCAA+ е опакована във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.