LUCAA+ грижа за ушите

Номер на артикула: BG2012

Микробиологична грижа за намаляване на възможните рискове от възпаление. Бутилка от 100 мл със спрей помпа. Моля, разклатете добре преди употреба.

Без лекарство и без готово лекарство.


25,33 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
LUCAA+ Грижа за ушите  е екологично чист спрей за бърза и лесна хигиена на ушите за всички домашни любимци и добитък. Автоактивните микроорганизми оптимизират биологичния баланс на микрофлората в областта на ухото, премахват органичните отпадъци и по този начин намаляват риска от възпаление. Полезните микроорганизми осигуряват цялостна, микроскопична хигиена. Грижата за ушите LUCAA+ е веганска и не е тествана върху животни. LUCAA+ Ear Care не е лекарство и не е готово лекарство. Моля, координирайте лечението на съществуващи инфекции с вашия ветеринарен лекар.

Автоактивни микроорганизми:
LUCAA+ грижа за ушите съдържа автоактивни микроорганизми, които оптимизират и ренатурализират биологичния баланс на микрофлората особено във вътрешното ухо. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Разклатете добре преди употреба. В зависимост от нивото на чистота, напръскайте ушните канали на вашия домашен любимец или накапете няколко капки LUCAA+ Ear Care директно в ухото или нанесете върху памучен тампон. Повторете процеса след няколко часа. Внимателно отстранете всяко разхлабено покритие с мека кърпа. Използвайте 1 до 2 пъти седмично за дълготрайна грижа.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми и повърхностно активни вещества.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
LUCAA+ ear care е напълно биоразградим и безвреден за хората, животните и околната среда. Съдържащите се автоактивни микроорганизми не са патогенни. Грижата за ушите LUCAA+ е опакована във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.