LUCAA+ грижа за очите

Номер на артикула: BG2099

Микробиологична грижа за очите за намаляване на възможните рискове от възпаление. Бутилка от 100 мл със спрей помпа. Моля, разклатете добре преди употреба.

Без лекарство и без готово лекарство.


19,46 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
LUCAA+ Грижа за очите  е екологично чист спрей за бърза и лесна грижа за ъглите на очите и клепачите на животните. Автоактивните микроорганизми оптимизират биологичния баланс на микрофлората в зоната около очите. Полезните микроорганизми осигуряват цялостна, микроскопична хигиена. Грижата за очите LUCAA+ е веган и не е тествана върху животни. Грижата за очите LUCAA+ не е лекарство и не е готово лекарство. Моля, координирайте лечението на съществуващи инфекции с вашия ветеринарен лекар.

Автоактивни микроорганизми:
Грижата за очите LUCAA+ съдържа автоактивни микроорганизми, които оптимизират и ренатурализират биологичния баланс на микрофлората в зоната около очите. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Разклатете добре преди употреба. Напоете памучен тампон или хартиена носна кърпичка с грижа за очите LUCAA+ и внимателно попийте мръсотията от клепачите. Винаги използвайте нова памучна топка или чиста кърпичка за всяко око, за да избегнете заразяване на едното око през другото. Повтаряйте грижата редовно, за да предотвратите възпаление.

Съставки:
Вода и автоактивни микроорганизми.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
Грижата за очите LUCAA+ е напълно биоразградима и безвредна за хората, животните и околната среда. Грижата за очите LUCAA+ е опакована във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.