LUCAA+ елиминатор на миризми

Номер на артикула: BG2037

Микробиологично отстраняване на миризми. Мирише приятно на алое вера. Бутилка от 300 мл със спрей помпа.

Моля, разклатете добре преди употреба.


25,33 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
LUCAA+ Odor Remover дължи успеха си на уникална двуфазна формула. Неприятните миризми, като урина, се елиминират напълно в 2 фази и не се маскират от аромати. Във фаза 1, както при класическите елиминатори на миризми, молекулите на неприятната миризма веднага се затварят. В резултат на това носът ни вече не може да ги помирише. Във фаза 2 нашите автоактивни микроби започват своята работа. За тях всеки органичен отпадък, причиняващ миризма, е високоенергийна храна, която се разгражда за сравнително кратко време. По този начин микроорганизмите елиминират всички частици мръсотия, причиняващи миризми. Не само на повърхността, но и дълбоко в порите или влакната. Препаратът за отстраняване на миризми LUCAA+ е лесен за използване. Силно представяне. Продуктът е веган и не е тестван върху животни.

Автоактивни микроорганизми:
LUCAA+ елиминатор на миризми съдържа автоактивни микроорганизми, които оптимизират биологичния баланс на микрофлората във въздуха, върху повърхности и в тъканите и ренатурализират Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Ако е необходимо, първо почистете грубо повърхността на замърсената зона от частици мръсотия (напр. фекалии или отпадъци). Разклатете LUCAA+ Odor Remover добре преди употреба и напръскайте директно върху замърсената зона. В случай на силно или по-старо замърсяване (напр. петна от урина), повторете приложението след няколко часа.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми, елиминатор на миризми, аромат на алое вера.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
Елиминаторът на миризми LUCAA+ се състои от 100% органични съставки и е напълно биоразградим и безвреден за хората, животните и околната среда. Елиминаторът на миризми LUCAA+ е опакован във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.