LUCAA+ шампоан

Номер на артикула: BG2038

PH-неутрален и мек шампоан за микробиологична грижа за кожата. Ухае приятно свежо на пролет.


29,24 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
Шампоан LUCAA+ е много повече от нормален шампоан. Екологичните съставки са безопасни за употреба и подходящи за всички видове палта. Както при нашите продукти за грижа, оптимизирането на кожната флора е действителната цел на приложението. Съответно специална смес от автоактивни микроорганизми осигурява микробиологична грижа за кожната повърхност на нашите животни. Шампоан LUCAA+&nbsp ; е веган и не е тестван върху животни.

Автоактивни микроорганизми:
LUCAA+ Шампоанът съдържа автоактивни микроорганизми, които оптимизират и възстановяват естествения, биологичен баланс върху кожата на животното. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Намокрете добре козината с хладка вода и втрийте добре шампоана. Оставете да действа 5 минути и след това изплакнете козината обилно с хладка вода.

Съставки:
Вода, шампоан, автоактивни микроорганизми, пролетни аромати. Не съдържа парабени и алуминий.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
Шампоанът LUCAA+ е напълно биоразградим и безвреден за хората, животните и околната среда. Шампоанът LUCAA+ е опакован във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.