LUCAA+ по-чиста среда

Номер на артикула: BG2057

Микроскопско дълбоко почистване на цялата среда на вашите животни. Мирише приятно леко на лимон.

Моля, разклатете добре преди употреба.


39,02 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
LUCAA+ почистващ препарат за околната среда с автоактивни микроорганизми. Екологичен почистващ препарат, който може да се използва навсякъде в домашния хабитат на вашите домашни любимци. Подходящо за кошници, одеяла, играчки, клетки, кошари, колиби или други помещения за животни. Автоактивните микроорганизми не само надеждно почистват и елиминират неприятните миризми, но и постепенно оптимизират баланса на микрофлората на повърхностите. Създава се по-здравословна жизнена среда за облекчаване на имунната система на вашите животни. Препаратът за почистване на околната среда LUCAA+ е веган и не е тестван върху животни.

Автоактивни микроорганизми:
Средството за почистване на околната среда LUCAA+ съдържа автоактивни микроорганизми, които влияят на биологичния баланс на микрофлората върху повърхности, в тъкани и оптимизират и ренатурализират въздух на закрито. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Разклатете добре преди употреба. Отстранете грубата мръсотия или отпадъци. В зависимост от степента на замърсяване, разтворете 100 ml до 150 ml от почистващия препарат LUCAA+ в 10 литра хладка вода. Почистете повърхностите и евентуално изплакнете с вода. Средството за почистване на околната среда LUCAA+ може да се използва и с подходящ уред за почистване под високо налягане.

Съставки:
Вода, автоактивни микроорганизми, повърхностноактивни вещества, елиминатор на миризми и аромат на лимон. Веган и не е тестван върху животни.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
Препаратът за почистване на околната среда LUCAA+ е напълно биоразградим и безвреден за хората, животните и околната среда. Препаратът за почистване на околната среда LUCAA+ е опакован във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.