LUCAA+ грижа за раната

Номер на артикула: BG2011

Микроскопско почистване на кожни рани за намаляване на възможните рискове от възпаление. Бутилка от 100 мл със спрей помпа. Моля, разклатете добре преди употреба.

Без лекарство и без готово лекарство.

25,33 LEW

вкл. 19% ДДС , плюс Доставка

Наличен веднага


Общи:
LUCAA+ грижа за рани е екологично чист спрей за предотвратяване на риска от възпаление на кожни рани. Автоактивните микроорганизми оптимизират и ренатурират биологичния баланс на микрофлората в зоните на раната. LUCAA+ грижа за рани е веган и не е тестван върху животни. Грижата за рани LUCAA+ не е лекарство и не е готово лекарство. Моля, координирайте лечението на съществуващите наранявания с вашия ветеринарен лекар.

Автоактивни микроорганизми:
Грижата за рани LUCAA+ съдържа автоактивни микроорганизми, които оптимизират и ренатурират биологичния баланс на микрофлората в зоните на раната. Съдържащите се автоактивни микроорганизми са непатогенни (EU директива 2000/54/EG - рискова група 1).

Инструкции за употреба:
Разклатете добре преди употреба. Винаги работете с ръкавици и използвайте чист материал за почистване на раната. Внимавайте да не попадне коса в отворена рана. Ако е необходимо, обръснете козината около нараняването. Измийте нараненото място с хладка вода и отстранете всички корички. Ако е необходимо, попийте нараняването със стерилна марля. Напръскайте нараняването леко с LUCAA+ за грижа за рани или попийте с напоен памучен тампон и поставете превръзка. Повтаряйте приложението ежедневно, докато раната заздравее напълно. При по-големи или по-сериозни наранявания е задължително да се консултирате с ветеринарен лекар.

Съставки:
Вода и автоактивни микроорганизми.

Бележки:
Не е подходящ за консумация. Да се ​​пази далеч от деца. Съхранявайте консумативите в затворени опаковки на сухо място между 10°C и 30°C и предпазвайте от замръзване. Да не се използва в комбинация с други продукти. Избягвайте контакт с очите.

Среда:
Грижата за рани LUCAA+ е напълно биоразградима и безвредна за хората, животните и околната среда Грижата за рани LUCAA+ е опакована във вече рециклирани или рециклируеми материали. Моля, рециклирайте празните опаковки.