Provilan. Микрофлора в баланс.


Provilan. Микрофлора в баланс.


Микрофлора наричаме съвкупността от микроскопично малки организми. Те колонизират всички повърхности, почви, растения и живи същества. За нас хората те са напълно естествена част от защитните сили на организма. Ако микрофлората е в баланс, пробиотичните микроорганизми могат да реагират на колонизацията на микроби и патогени.


Пробиотични микроорганизми

Според Световната здравна организация (СЗО) живите пробиотични микроби имат положителен ефект върху здравето (черва, кожа и др.), ако присъстват или се приемат в достатъчни количества. Специални характеристики и специфични точки на действие могат да бъдат присвоени на отделните "добри бактерии". Probiotic Group Luxembourg проучва от години, за да събере все повече и повече знания за това и да бъде в състояние непрекъснато да подобряваме нашите продукти Provilan.


Микрофлора в баланс

Проучванията показват, че продуктите със синтетични съставки (химикали) могат да представляват нарастваща заплаха за нас, хората. Чрез постоянно повтаряща се употреба, активните съставки създават биологичен дисбаланс върху повърхностите. Това може да увеличи риска от бактериални инфекции за хора и животни. Вече сме запознати с този проблем в болниците, където микробите все повече водят до бактериални заболявания по време на медицински мерки (нозокомиални инфекции). Навикът винаги да дезинфекцираме всичко, за да избегнем болести, вече не е актуален. Изследователите и учените са сигурни, че антисептиците и антибиотиците повишават устойчивостта на бактериите и след това вече няма да работят. Сега какво? Какво можем да променим? Има ли решение?


Пробиотично (микробно) почистване

Да, има. Проучванията показват, че микробиологичните почистващи препарати са много повече от алтернатива. Provilan предлага това решение от години. Продукти с автоактивни микроорганизми, които заместват синтетичните съставки. Напълно безвреден за хората, животните и околната среда. Направен веган и разработен без тестване върху животни. Със смесица от автоактивни, пробиотични микроорганизми Provilan връща микрофлората обратно в естествен баланс. Научно доказано е. Обстойно тестван. Обстойно потвърдено.

Provilan. Добре за нас. Добре за нашите животни. Добре е за нашата околна среда.