Provilan. Успешна концепция.


Provilan. Уникален шанс.

Вашето семейство знае ли за Provilan? Вашите приятели знаят ли за Provilan? Или вашите бизнес партньори? Най-вероятно не! Точно това е страхотната възможност за вас. Гениален продукт - но все още сравнително непознат на пазара. Досега Provilan е зарадвал клиентите си предимно в Белгия, Холандия и Люксембург. Искаме да променим това и да направим Provilan известен навсякъде. Затова те търсим. Като специализиран магазин. Като мултипликатор. Като мениджър продажби.

Провилан. Гениален продукт? Защо? Provilan използва смес от автоактивни микроорганизми, които почистват микробиологично. Без класическите химически агенти. И между другото те също възстановяват естествената микрофлора. На повърхности. по стени. Във въздуха в стаята. Върху нашата кожа и върху кожата на животните.

Просто страхотна история? Или е реалност? Точно това се запитахме първо. И какво ни убеди? Научно изследване и развитие на продуктите. Мрежата от професионалисти, институти, лаборатории и научни институции. Изпитано стотици пъти в практиката. Одобрен от ветеринарни лекари, фармацевти, професионалисти и клиенти от Белгия, Холандия или Люксембург.

Provilan. Уникални продукти за домашни любимци и коне. Почистващи продукти за лична или търговска употреба. Специални решения за селското стопанство или за оптимизиране на водата в аквариуми, рибни и декоративни езера. Естествено. Екологично чист и биоразградим. Миксът от автоактивни микроорганизми осигурява надежден ефект и разнообразни приложения. Като почистващ препарат или продукт за грижа. За баланс или профилактика. За оптимизиране на промишлена или питейна вода. Виждате ли потенциал? Германският пазар ви очаква!

Provilan. Търсим партньори.