Provilan. Много повече от иновация.


Provilan. Много повече от иновация.

Като производител Probiotic Group Luxembourg е разработила перфектна комбинация от наука и природа с Provilan. Иновативното използване на специални пробиотични микроорганизми позволява ефективно и безопасно почистване, което работи с дни и също така елиминира неприятните миризми. В допълнение, пробиотиците също имат пряко, положително влияние върху микробиологията на повърхностите и тъканите.

Probiotic Group Luxembourg има визията да помогне на хората да останат здрави с най-добрите натурални продукти. Научните изследвания са общата основа. Например, те доказват, че микроорганизмите, съдържащи се в Provilan, могат да създадат по-здравословна жизнена среда за нас и нашите животни. Целта на компанията е да използва резултатите от изследванията и знанията, за да революционизира начина, по който се справяме с микробите ежедневно. За тази цел Probiotic Group Luxembourg е определила следните принципи:


1. Благосъстояние и здраве

Благосъстоянието и доброто здраве на жените, мъжете, децата и животните е много важно за нас. Ето защо искаме да дадем възможност на всеки да се възползва от най-добрите продукти за грижа и почистване.


2. Екология

Хората са просто „наематели“ на този свят. Затова трябва да гарантираме, че те ще бъдат предадени на бъдещите поколения във възможно най-добро състояние. Нашите продукти са произведени точно в този дух: естествени и 100 процента съвместими с околната среда.


3. Качество и безопасност

Имаме еднакви изисквания за всички продукти на Provilan: ефективност и безопасност. Ние работим с най-добрите доставчици и институции и сме установили точни производствени протоколи, за да гарантираме високо качество и безопасна работа.


4. Научноизследователска и развойна дейност

Иновациите са истински двигател за нашата компания и позволяват устойчиво развитие. Ето защо ние отдаваме голямо значение на изследванията и развитието. В това ни помагат партньори от страните от БЕНЕЛЮКС. Само по този начин могат да бъдат създадени нови продукти, които отговарят на нуждите и очакванията на нашите клиенти.

Provilan. Добре за нас. Добре е за нашата околна среда.